Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Smaakvol en stout..

Welkom bij Bar, Keuken en Hotel Karel, waar ons restaurant in Gorinchem een eerbetoon is aan de avontuurlijke geest van Karel de Stoute. Onze gepassioneerde chefs, Michelle en Michelle, creëren een culinair avontuur vol gedurfde smaken en onvergetelijke gerechten. Laat je verrassen door de kunst van dit getalenteerde duo, waar de rijke geschiedenis van de Blauwe Toren samenkomt met moderne culinaire meesterwerken. Bereid je voor op een smaakvolle reis vol verrassingen, perfect gecombineerd met uitstekende wijnen. Of je nu komt voor een diner in Gorinchem of een borrel op ons terras, restaurant Karel biedt een unieke ervaring.

Drankje erbij?

Ontdek Karels zorgvuldig geselecteerde wijnen, perfect om je culinaire ervaring in ons restaurant in Gorinchem te verrijken. Laat je verleiden door onze uitgebreide whiskycollectie met rijke aroma’s en karaktervolle smaken. Voor de liefhebbers van non-alcoholische drankjes bieden we een verfrissende selectie ambachtelijke sappen en dranken. Bij Karel zorgen we ervoor dat elke slok samenvalt met de betoverende sfeer. Ideaal voor een ontspannen avondje uit eten in Gorinchem.

Aan de borrel?
 Borrelen bij Karel is een onvergetelijke ervaring vol gezelligheid. Ontspan met vrienden of collega’s en geniet van onze uitgebreide selectie hapjes, perfect afgestemd op de drankjes van jouw keuze. Of je nu gaat voor een verfijnde wijn, een karaktervolle whisky of een non-alcoholische optie, de informele en warme sfeer van Karel maakt elke borrel extra bijzonder. Laat je verwennen door de gastvrijheid en de verrassende smaakcombinaties tijdens een ontspannen borrel bij ons restaurant in Gorinchem aan het water.
Karel’s menukaart

Of je nu langskomt voor een diner of om te borrelen, laat je verrassen door onze menukaart. Onze gerechten zijn om te delen, samen eten maakt samen zijn nog gezelliger. Je kiest steeds een paar gerechten die je lekker samen opeet. Heb je nog trek? Bestel dan gewoon nog een rondje en gebruik de tijd om de gekozen wijn nog eens, maar nu intenser te proeven. We maken onze gerechten geheel in eigen restaurant en bieden regelmatig een nieuw assortiment met aandacht voor vegetarische gerechten. Dus ben je op zoek naar een restaurant in Gorinchem? Kom dan langs bij restaurant en bar Karel. Je vindt ons op Buiten de Waterpoort 2, aan de duveltjesgracht.

Vraag ook naar de gerechten die we naast de kaart serveren!