Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Iets te vieren?

Aan de schilderachtige Duveltjesgracht, tegenover de robuuste stadswal, pronkt onze Duveltjeszaal. Met een eigen, overdekt terras en een intieme ruimte, biedt deze bijzondere locatie een sfeervolle setting voor privé-evenementen tot wel 20 personen. Hier, te midden van historische restanten van de Blauwe Toren van Karel de Stoute, waant u zich in een tijdloze ambiance vol charme en betekenis.

De Duveltjeszaal is niet zomaar een feestlocatie; het is een plek waar vergankelijkheid subtiel wordt verweven met feestelijke momenten. Bij een privé-feest wordt u op een bijzondere wijze geconfronteerd met de eeuwenoude geschiedenis, wat uw viering een extra dimensie geeft. Onze faciliteiten omvatten niet alleen een sfeervolle ambiance, maar ook een eigen terras dat overdekt, verlicht en verwarmd is, waardoor het een perfecte plek is om samen te komen en te genieten van speciale gelegenheden.

Alles naar wens?
Bij Karel begrijpen we dat elk feest uniek is, en onze Duveltjeszaal biedt de ideale setting voor diverse evenementen. Of het nu gaat om een onvergetelijke verjaardag, een jubileum om te koesteren, of een ander feestelijk moment, wij staan garant voor een zorgvuldig samengesteld arrangement. Van verfrissende drankjes tot smaakvolle bites en van een uitgebreide lunch tot een culinair diner, wij verzorgen elk detail. Mocht u na het feest liever niet naar huis gaan, bieden wij zelfs de mogelijkheid tot overnachten, zodat u ontspannen kunt nagenieten van uw bijzondere gelegenheid. Neem contact met ons op via het formulier op de contactpagina of stuur een e-mail naar info@karel-gorcum.nl om uw speciale evenement te bespreken en samen te stellen. Bij Karel streven we ernaar om van elk moment een gedenkwaardige ervaring te maken.