Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Vorstelijk overnachten..

Karel, een sfeervol toevluchtsoord op het mooiste plekje van Gorinchem, doordrenkt met geschiedenis en gastvrijheid. Ontsnap aan de alledaagse drukte en dompel jezelf onder in de unieke charme van ons historische pand, gelegen op een betoverende locatie buiten de Waterpoort, met een adembenemend uitzicht op de rivier de Merwede. Geniet van een voortreffelijke gastvrijheid en ervaar een comfortabel verblijf in onze aangename hotelkamers, waar modern comfort hand in hand gaat met historische allure. Bij Karel ben je verzekerd van een onvergetelijke overnachting, waar rust en verfijning samenkomen.

Charme & Comfort

Ontdek de betoverende hotelkamers van Hotel Karel, waar comfort en historische charme samenkomen voor een onvergetelijk verblijf. Elk van onze kamers ademt een unieke sfeer uit, doordrenkt met de rijke geschiedenis van Gorinchem. Geniet van modern gemak en klassieke elegantie, met uitzicht op de pittoreske vestinggracht, stadswal en het levendige stadscentrum. Of je nu kiest voor een Vestinggrachtkamer met romantisch uitzicht of een Penthousekamer met een panoramisch terras, bij Hotel Karel staat comfort op maat centraal. Een plek waar elk detail zorgvuldig is overwogen om jou een ontspannen en luxueuze ervaring te bieden.

  Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel

De Blauwe Toren

Ontdek de rijke geschiedenis van Hotel Karel, waar een vleugje verleden de moderne luxe omarmt. In enkele kamers zijn subtiele overblijfselen van de Blauwe Toren zichtbaar, gebouwd door de stoutmoedige Karel de Stoute in 1460 als onderdeel van een kasteelcomplex dat de vesting Gorinchem moest beschermen. Deze historische elementen vormen een uniek decor voor jouw verblijf, waardoor elke kamer een verhaal vertelt. Geniet van de charme van weleer en ervaar de tijdloze elegantie die onze kamers doordrenkt met een uniek karakter.