Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Effectief vergaderen..

Stap binnen in de inspirerende vergaderzaal van Karel, gelegen aan de Duveltjesgracht in Gorinchem. Deze doelmatige ruimte ademt historie en biedt een perfecte setting voor effectieve vergaderingen in Gorinchem. Met comfortabele zitplaatsen voor maximaal 10 personen, uitstekende akoestiek, natuurlijk licht en moderne voorzieningen zoals wifi en een beeldscherm, is de vergaderruimte ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. De unieke locatie, rijk aan geschiedenis, maakt vergaderen bij Karel een inspirerende en productieve ervaring.

Karel biedt diverse vergaderarrangementen in Gorinchem aan: combineer je vergadering bijvoorbeeld met een leuke activiteit om samen te ontspannen tijdens een intensieve dag. Sluit je vergadering af met een heerlijk diner in ons restaurant. Wil je blijven slapen? Je bent van harte welkom in onze rustige en mooie hotelkamers.

Interesse? Vraag informatie aan via ons contactformulier.

Goed geregeld..

Maak van jouw zakelijke bijeenkomst een complete ervaring bij Karel. Ons restaurant, bekend om zijn creatieve gerechten, voegt een culinaire ervaring toe aan elke vergadering. Ontdek onze speciale zakelijke arrangementen, waarbij we uitstekende lunchservice, ontspannende borrels en voortreffelijke diners naadloos integreren. Of je nu kiest voor een lichte lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner, bij Karel streven we ernaar om van elke vergadering een productieve topervaring te maken. Neem voor meer informatie over onze arrangementen en maatwerkopties contact met ons op via info@karel-gorcum.nl of gebruik het formulier op onze contactpagina.

Blijf je slapen?
 Loop de vergadering uit of duurt deze twee dagen? Blijf dan na afloop overnachten in boutique hotel Karel. Gelegen op een historische locatie buiten de Waterpoort in Gorinchem, bieden onze comfortabele hotelkamers ontspanning na een intensieve dag van vergaderen of trainingen. Kom tot rust terwijl je geniet van panoramisch uitzicht op de Duveltjesgracht en het historische stadscentrum. Wij doen er alles om jou een aangenaam verblijf te bieden zodat jij na een lange dag vergaderen met een frisse start aan de nieuwe dag begint.