Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Effectief vergaderen..

Stap binnen in de inspirerende vergaderzaal van Karel, gelegen aan de Duveltjesgracht in Gorinchem. Deze doelmatige ruimte ademt historische elegantie en biedt een perfecte setting voor effectieve vergaderingen. Met comfortabele zitplaatsen voor maximaal 10 personen, uitstekende akoestiek, natuurlijk licht en moderne voorzieningen zoals wifi en een beeldscherm, is de vergaderzaal ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. De sfeer en de unieke locatie, ondergedompeld in de historie van Gorinchem, maken vergaderen bij Karel een verrijkende ervaring.

Karel biedt diverse arrangementen aan: Combineer uw vergadering bijvoorbeeld met een activiteit, om ook even lekker samen te ontspannen tijdens een intensieve vergaderdag en/of geniet aansluitend van uw vergadering van een heerlijk diner in ons restaurant. Wilt u ook blijven slapen? U bent van harte welkom in onze rustige, mooie hotelkamers.

Interesse? Vraag informatie aan via https://karel-gorcum.nl/contact/

Goed geregeld..
Maak van jouw zakelijke bijeenkomst een complete ervaring bij Karel. Onze keuken, bekend om zijn creatieve gerechten en smaakvolle verleidingen, voegt een culinaire dimensie toe aan elke vergadering. Ontdek onze speciale zakelijke arrangementen, waarbij we uitstekende lunchservice, ontspannende borrels en voortreffelijke diners naadloos integreren. Of je nu kiest voor een lichte lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner, bij Karel streven we ernaar elk zakelijk moment te transformeren tot een onvergetelijke smaakervaring.
Neem voor meer informatie over onze arrangementen en maatwerkopties contact met ons op via info@karel-gorcum.nl of gebruik het formulier op onze contactpagina.
Blijf je slapen?

Maak jouw zakelijke bijeenkomst onvergetelijk door na afloop te overnachten in het charmante Hotel Karel. Genesteld op een historische locatie buiten de Waterpoort in Gorinchem, bieden onze comfortabele hotelkamers een perfecte mix van moderne luxe en nostalgische elegantie. Na een dag vol vergaderingen of trainingen kun je heerlijk ontspannen en genieten van de serene sfeer, met een panoramisch uitzicht op de vestinggracht en het bruisende stadscentrum. Laat Karel jouw verblijf transformeren in een zorgeloze en comfortabele ervaring, waar rust en gastvrijheid samenkomen voor een aangename overnachting.