Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Restaurant in de buurt van
de Biesbosch

Op zoek naar een goed restaurant na jouw bezoekje aan de Biesbosch? Je bent van harte welkom bij Bar, Keuken en Hotel Karel in Gorinchem, op slechts een half uurtje van dit prachtige nationale park. Ons restaurant is een eerbetoon aan de avontuurlijke geest van Karel de Stoute. Gelegen op een prachtige waterrijke locatie buiten de Waterpoort, vlak bij de Lingehaven en Strandje Buiten de Waterpoort, bieden wij de perfecte plek voor een culinaire alfsuiting van jouw bezoek aan de Biesbosch.

De locatie en omgeving

Restaurant Karel ligt ideaal aan de rand van het oude centrum van Gorinchem. Na een enerverende dag in de Biesbosch, biedt ons restaurant de perfecte plek om tot rust te komen en na te genieten van de dag onder het genot van een heerlijke maaltijd. Onze prachtige locatie nabij de Lingehaven, de ontspannen sfeer en smaakvolle gerechten maken dat veel bezoekers aan de Biesbosch hun dag afsluiten in ons restaurant. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in ons hotel wanneer je nog een dagje extra aan je bezoek in de regio wilt plakken.

Het restaurant en menu

Bij Karel gaan gezelligheid en culinaire ervaringen hand in hand. Onze gepassioneerde chefs, Michelle en Michelle, creëren gerechten die de rijke geschiedenis van de Blauwe Toren combineren met moderne culinaire hoogstandjes. Of je nu langs komt om te borrelen of lekker wilt tafelen, je bent van harte welkom. Ontdek een uitgebreid aanbod aan zorgvuldig geselecteerde wijnen, een rijke whiskycollectie en verfrissende ambachtelijke sappen en dranken. Een bezoek aan ons restaurant is de perfecte afsluiter van een dag in de Biesbosch.

Reserveer een tafel

Ben jij op zoek naar een restaurant in de buurt van de Biesbosch waar je kunt genieten van een smaakvolle maaltijd in een prachtige omgeving? Bezoek dan Karel. Onze ontspannen sfeer, gecombineerd met verrassende smaakcombinaties en uitstekende service, maakt elke maaltijd bijzonder. Reserveer nu een tafel via ons contactformulier om verzekerd te zijn van een plekje en sluit jouw dag perfect af. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij restaurant Karel!