Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Restaurant in de buurt
van Dordrecht

Culinair genieten in de buurt van Dordrecht? Ontdek restaurant Karel in Gorinchem, een uitnodigend restaurant met een bijzondere menukaart. Voor bezoekers die op zoek zijn naar een restaurant in de buurt van Dordrecht biedt Karel een warm welkom en heerlijke gerechten om van te genieten. Gelegen op slechts een steenworp afstand van Dordrecht, is ons restaurant de perfecte bestemming voor een smaakvol diner. Laat je verrassen door onze gastvrijheid en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Karel.

Restaurant in de
omgeving

Geniet van de rust en historie van Gorinchem, gelegen op 30 minuten van het bruisende Dordrecht. Restaurant Karel bevindt zich te midden van de historische pracht van Gorinchem, met zijn sfeervolle grachten, gezellige pleinen en imposante vestingwerken. Op een steenworp afstand van Dordrecht biedt Gorinchem een welkome afwisseling, waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een authentieke culinaire ervaring. Of je nu een dagje uit bent in Dordrecht of op zoek bent naar een unieke eetervaring, de nabijheid van Karel maakt het een ideale bestemming voor een smaakvolle tussenstop.

Het restaurant en menukaart

Bij restaurant Karel wordt geniet je van heerlijke gerechten en lekkere drankjes in een ontspannen sfeer.  Stap binnen en laat je omarmen door onze gastvrijheid en gezellige ambiance met een vleugje historie. Ons menu is een feest van smaken, met zorg samengesteld door onze chefs Michelle en Michelle. Al onze gerechten maken we geheel in eigen huis en wisselen we regelmatig af zodat je elk bezoek iets nieuws kunt proberen.

Bezoek ons restaurant

Bezoek ons restaurant in de buurt van Dordrecht voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Reserveer alvast eenvoudig online jouw tafel via ons online formulier. Verzeker jezelf van een plekje en laat ons je verwennen met onze smaakvolle creaties. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij restaurant Karel!