Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Restaurant in Zuid-Holland

Stap binnen bij Karel en laat je verrassen door een unieke culinaire ervaring in Zuid-Holland. Voor wie op zoek is naar iets bijzonders, bieden wij een ervaring die verder gaat dan alleen lekker eten. Onze passie voor smaak en gastvrijheid komt tot leven in elk gerecht dat we serveren. Ontdek gedurfde smaken, ambachtelijke creaties en een warme sfeer die je uitnodigt om te genieten. Bij Karel draait het niet alleen om eten, maar om het creëren van onvergetelijke momenten.

Alles naar wens?

Zuid-Holland heeft veel te bieden als het gaat om natuur en cultuur. Ook op culinair vlak kun je je hart ophalen. Zo kan je voor bijzondere huisgemaakte gerechten terecht bij Karel in Gorinchem. De gunstige ligging maakt het een goede bestemming voor een maaltijd na of tussen de activiteiten door.  Verken de Biesbosch, waar kronkelende rivieren en weelderige bossen een betoverend landschap vormen. Breng een bezoek aan het bruisende Dordrecht en ontdek de charmante straatjes en historische gebouwen. Bewonder de iconische molens van Kinderdijk of verken de indrukwekkende geschiedenis van de verschillende forten in Zuid-Holland. Deze culturele ervaringen zijn niet compleet zonder een culinaire afsluiter. Je bent van harte welkom in ons bijzondere restaurant.

Zuid-Hollandse
gastvrijheid

Bij Karel draait het om meer dan alleen lekker eten; het gaat om het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring. Stap binnen en laat je verwelkomen door een warme sfeer, een vleugje historie en een flinke dosis Zuid-Hollandse gastvrijheid. Onze gepassioneerde chefs, Michelle en Michelle, brengen hun creativiteit en vakmanschap tot leven in elk gerecht dat ze bereiden. Met zorg samengesteld en volledig bereid in eigen huis, biedt onze menukaart diverse smaken en texturen om van te genieten. Van klassieke favorieten tot verrassende nieuwe creaties, er is voor ieder wat wils.

Tafel reserveren

Reserveer een tafel bij restaurant Karel en beleef een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu komt voor een gezellige borrel of bijzonder uit eten wilt in Zuid-Holland, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze ontspannen sfeer, gecombineerd met de verrassende creaties van onze chefs, zorgt voor een bijzondere avond uit. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer eenvoudig een tafel via ons formulier. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Karel en je te laten genieten van onze gastvrijheid en heerlijke gerechten!