Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Hotel aan de
Linge

Welkom bij hotel Karel, een sfeervol boutique hotel in Gorinchem aan rivier de Linge. Wij nodigen je graag uit voor een onvergetelijk verblijf aan het water, waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen in een prachtige omgeving. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en laat je betoveren door de unieke charme van ons pand en historische omgeving. Geniet van gastvrijheid en ervaar een comfortabel verblijf in onze comfortabele kamers. Hotel Karel ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring aan de betoverende oevers van de Linge.

Ontdek de Linge

De Linge is een 108 kilometer lange rivier die grotendeels door de Betuwe stroomt. De rivier begint bij Doornenburg en stroomt bij Gorinchem de Merwede in. Tussen begin- en eindpunt kronkelt de Linge onder andere langs pittoreske plaatsjes, kastelen en poldergebieden. Langs de oevers van de Linge vind je prachtige natuurlandschappen.

  Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel

De ideale uitvalsbasis

Gorinchem is het eindpunt van De Linge. Hier stroomt de rivier de Merwede in. Veel bezoekers komen naar Gorinchem om vanuit hier de Linge te volgen: wandelend, fietsend of via het water, het is allemaal mogelijk. Ons boutique hotel ligt op steenworp afstand van de Lingehaven, een mooi startpunt voor jouw tocht langs óf over de Linge. Bij terugkomst ontspan je op het strandje aan de Merwede vlak bij ons hotel of geniet je van een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

Boek je verblijf aan
De Linge

Plan nu jouw verblijf aan de schilderachtige oevers van de Linge bij Hotel Karel. Gebruik onze eenvoudige online reserveringstool voor een snelle en gemakkelijke boeking. Geniet van de perfecte combinatie van historische charme en moderne luxe tijdens je verblijf. Ontdek de betoverende omgeving langs de Linge en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf in Gorinchem. Reserveer vandaag nog en verzeker jezelf van een buitengewone ervaring aan de prachtige rivier de Linge!