Aankomst:        Vertrek:   Bekijk beschikbaarheid      Reserveer een tafel
Proef de liefde!

Bij Karel nodigen we je uit om de liefde te vieren met ons betoverende Valentijnsarrangement, speciaal ontworpen voor jou en je geliefde. Bij aankomst verwelkomen we jullie met een heerlijk hapje en een sprankelend glas cava, waarna een culinair avontuur begint met een zorgvuldig samengesteld vijfgangendiner. Laat je meevoeren door de passievolle ambiance en geniet van de unieke smaakcombinaties die onze keuken te bieden heeft.

Voor degenen die de romantiek willen verlengen, bieden we de mogelijkheid van een overnachting in ons luxe hotel, gevolgd door een betoverend ontbijt om de ochtend perfect te beginnen. Laat de liefde bloeien bij Karel en beleef een onvergetelijke Valentijnservaring samen.

Voor ons exclusieve Valentijnsarrangement, inclusief een warm welkom met hapje en cava, een vijfgangendiner, hotelovernachting en ontbijt voor twee personen, vragen wij €255,-. Als je liever alleen wilt genieten van het romantische vijfgangendiner, is dat mogelijk voor €55,- per persoon, waarbij een welkomstcocktail is inbegrepen. Beleef de liefde bij Karel en maak van Valentijn een onvergetelijke ervaring. Voor meer details en reserveringen, neem contact met ons op via ons contactformulier of via e-mail info@karel-gorcum.nl.